SelfieTravel is on the road!

RemcoV81

06 april 2016

Geen reacties

Ons TravelBlog is online

Hallo wereld! Ons Travel blog is eindelijk werkelijkheid geworden. We hebben de afgelopen jaren zo veel als mogelijk gereisd en hoe leuk is het om daar over te schrijven en er wellicht andere reisfanaten door te inspireren? Sinds 2007 maken wij samen, het liefst meerdere malen per jaar, mooie reizen naar speciale bestemmingen en regelen dan het liefst zo veel mogelijk zelf. Dat heeft tot veel successen geleid, mooie ervaringen en unieke reisbestemmingen waar je met een pakketreis niet zo maar komt. Onze manier van selfietravellen willen we graag hier laten zien door het delen van onze mooiste rondreizen.

NEXT TRIP: THE U.S.A.!

We beginnen vandaag een beetje eigenwijs in omgekeerde volgorde met een aankondiging van onze eerstvolgende reis in mei: 2 weken rondreizen met huurauto door ‘The Southern States van the USA’. In het kort: we vliegen op Orlando, rijden dan met onze cabrio (?) omhoog langs de kust en plantages naar Charleston, daarna door de wildernis van de Great Smoky Mountains naar de muzieksteden Nashville en Memphis. Vanaf Memphis zakken we de Mississippi af naar Natchez om uiteindelijk New Orleans te bereiken. Als afsluiter nog een paar dagen heerlijk relaxen aan de Golf van Mexico en dan het laatste stuk rijden naar Orlando vanwaar we ook weer naar huis vliegen…

ONS 'CONCEPT'

Ok rustig aan nu… Naar huis? We moeten nog eerst maar eens vertrekken. Eerst beginnen we ons Travel blog in verkeerde volgorde en vervolgens beschrijven we al een reis die we over een paar weekjes pas gaan maken…. Dat gaat natuurlijk een beetje te snel! Wie weet blijven we wel ergens hangen en wijzigen we nog een aantal via Booking.com annuleerbare hotels! Dat is in het kort wel onze manier van reizen: we azen op gunstige en goedkope vliegtickets, om daarna een avontuurlijke route uit te stippelen die we het liefst met z’n tweetjes afleggen, slenterend door leuke stadjes, cultuur opsnuivend, even langs toeristische trekpleisters (die hopelijk niet té massaal onder de voet worden gelopen door massa’s toeristen), leren mensen kennen en banjeren volop door de natuurpracht die in ieder land uniek en anders is.

THE BEST IS YET TO COME

In het volgende blog meer over onze aanstaande rondreis en daarna ook al onze uitgebreide reisverhalen uit Zuid-Amerika, Kenia, Japan en nog veel meer! Nu is het tijd om de website iets mooier te gaan maken haha!

JOUW REIS OOK HIER?

Vind jij het trouwens ook leuk om jouw / jullie reiservaringen met ons te delen? Dat kan gewoon hier! Stuur ons dan eventjes een e-mail met jouw ervaringen, foto’s, kaartjes etc. naar info@selfietravel.nl. Dan plaatsen wij zo snel mogelijk ook jouw verhaal op dit weblog.

Voor nu: welkom en veel plezier!
Renske & Remco

MEER FOTO'S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *